Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 25-Apr-2008 02:59 Email | Share | Bookmark
Projek yang sentiasa gagal

 
 
 
 
 
 
Ibuni memangnyer selalu meletakkan dalam azam iaitu nak kurus (itu dulu), lepastu azam still benda yang sama tapi nak kurangkan berat badan ( sebab dah berat) kini masih benda yang sama nak kurus + kurangkan berat badan + kempiskan peruttu ++++++ banyak tu camner???
Masalah ni dah berlarutan, dan yang paling menakutkan ialah nak beli baju sebabnyer sangkakan dah habis beso rupanyer alahai lengan pun tak lepas penatler ketawa... ketawakan diri sendiri tak aper kot....
Okler nak try macam yang telah dilakukan oleh Abil (anak sedara-12 tahun metabolisma masih tinggi) tak makan langsung nasi & tak makan malam dah bertambah slim.. Mesti cuba sebab nanti bukan takat gemuk tapi penyakitpun datangkan...
p/s : gambar yang dipaparkan tak kena mengena ngan text sorry yek.. just suka kat gambar yang cik ochu bagini.. so cute,, orang2 sawah kat Jepun...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net