Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-May-2008 06:54 Email | Share | Bookmark
LAMA TAK BERSUA

Janganler asyik melabur sayang
Hobi Atikah dulu & kini
Assalamualaikum.....
lamanyer tak meng'update' fotopages ni... sibuk apa tah. Tapi kepala beku sikit sebabnyer Azalia tak berapa sihat last week. Membuang sampai lebih dari 7 kali sehari, kesian tengok,, orang kata nak tumbuh gigi, betoiker sebabnya Atikah tak ler teruk cam gitu cuma air liur jer yang meleleh.... ramai2 anak macam ragamnyer...
Hari ni puasa ganti, syukur ler selamat ler habis ganti. Petang ni nak cari lemang baru macam nak raya,,nak pi pasar tani Bandar Kinrara. Nasib ada pasar tani merasa ler jugak nak makan apam balik ker, putu mayam ker, murtabakker, kebab ker,,, eeeee banyakler pulak angan2nyer..


Quote:
roy: budak2 memang suka bereksperimentasi kot tu sebab semua benda dia nak cuba masuk bakul ke tak kira dah... tapi kadang2 cute lak tapi dah beso geram....

munirah: tak sabar gak nak tunggu azalia ni berdiri belum lagi merangkak pun tak asyik angkat bontot boleh ler....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net