Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-Sep-2008 07:47 Email | Share | Bookmark
MOH KITA KE ZOO NEGARA

bila nak startni???
saya hanya perlu senyum jer...
akak, kita nak pakai topi lak!!
dapat gak pakai topini
lepas binatang buat show...
ala comeinya harimau ibuni..
suruh posing cam giniler



Pada 30/08/2008 yang lepas kami anak beranak pergi ke Zoo Negara setelah lama saya mengimpikan nak pergi kesana.. Walaupun tanpa persiapan yang sepatutnya saya pergi jugak takut nanti suami saya berubah fikiran ler pulak....Aku teringin dah lamani dari masa sebelum ada anak lagi.

Walaupun tak dapat nak tengok binatang tu dekat2 kerana anak2 kecik mana ler larat nak jalan jauh2. Naik 'tren' jer lah.. asalkan dapat pergi dah ler... Tapi binatang kat zoo ni macam tak segar jer yek. Kesian lak tengoknyer. Moh ler ramai-rami ke Zoo Negara kot-kot duit beli tiket tu dapat gak menyumbang sesuatu kepada binatang-binatang yang ada..

Kat sana kami tengok pertunjukan binatang... Atikah tu bukannya tengok binatang tapi tengok orang adalah, saya lak yang terlebih excited (taulah kecik2 dulu apak tak bawak gi zoo). Tapi tak ada yang gempaknyer cuma pertunjukan burung dan anjing laut (betoiker, sori kalau salah???). tapi yelah kalau budak2 syiok ler jugak.. Tapi gambar tak leh nak banyak sebabnya Atikah sekarang susah nak berposing, tersengih2 pulak tu pejam2 mata entahler...
Harap-harap nanti okler...

Anyway, enjoyler jugak last weekend kot idak kat rumah jer.. ni jalan sampai cakap jom balik nak.. Hari merdeka pi Pasar Tani kat Shah Alam punya ramai umat Nabi Muhammadni.. ingat nak gak tengok2 kot ada baju bebudak yang cun2 nak gak sambar tapi memandangkan orang yang begitu ramai tak payah ler....






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net