Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 21-Jan-2009 00:57 Email | Share | Bookmark
Ada tak persamaan antara kami?

atikah setahun
ibu setahun
azalia setahun
 
 
 
 


Ini adalah entry saja suka2 untuk menayang muka teman kecik2 dulu. Family temanni kalau umur setahunjer mesti tangkap gambar kat kedai nyer, tepat2 hari yang besdaytu takder sambutan ulang tahun hanya tangkap gambar kat kedai cine di Pekan Parittu.. dulu gi ada lagi kedai tu, uzur sangat dah. Boleh agak yerk temanni dah umur berapa sebabnyer gambarnyer black & white kan, ini original punyer tau..
Persoalannyer sekarang ada tak muka dua orang puteri temantu macam teman gak??


Ini adalah teman sewaktu berumur setahun..


Ini puteri teman yang pertama Atikah semasa besday yang pertama


Inilak sibongsu (buat masa ini), Azalia masa tiup lilin yang pertama..

Kesimpulannyer.. ada tak muka anak2 temanni serupa ngan teman.. ikutkan hidung memang ler pasti, matapun ada gak sikit.. alah janji sihat yerk...

Oklah.. sementelah ramai dah pindah rumahni temanpun nak pindah gak.. Singgahlah kalau sudi..
http://ikhlas-atilia.blogspot.com

Perlukan Takaful untuk Keluarga:-
♥ CHO ZILA
(019-210 4240)
http://takafulatilia.blogspot.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net