Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Feb-2009 10:00 Email | Share | Bookmark
Disney On Ice-Princess wishes

Atikah akan pergi tengok Princess.. Mak Zana dah tolong bookingkan, Atikah akan tengokni nanti ngan Naufal. Kami ambik yang last sekalitu. 22hb March & 2:30pm. Tak tauler Atikah tu reti ker tak, sebabnyer dia tengok wayangpun tak pernah lagi.. Cadangnyer nak bawak dia tengok Upin & Ipin, tapi ayah dia kata Atikah ngan ayahjer, ibu kena jaga Azalia.. takper lah..

Happily Ever After is a Dream Come True!

Through artistic skating and graceful acrobatics, Disney on Ice Princess Wishes beautifully recreates the defining moments when seven Disney princesses’ wishes are fulfilled. With Ticker Bell representing Disney Magic and as your guide, be inspired by the stories of Ariel, Belle, Cinderella, Mulan, Jasmine, Sleeping Beauty and Snow White and witness their wishes being granted and their dreams come true!

DATE
KUALA LUMPURFri. 20 Mar, 09 8:30pm
Sat. 21 Mar, 09 1:00pm, 4:30pm & 8:30pm
Sun. 22 Mar, 09 11:00am & 2:30pm

VENUE
Stadium Putra Bukit Jalil

Inilah rupanya si Naufal yang pandai menyanyi dan menari.Dia membayangkan Disney On Ice ni cam tengok wayangjer, so mesti dia surprise nanti.. dan pastinyer lepas show tu nanti dapatler tengok aksi "terlampau" dia..

Gambar Atikah dengan cik Mira, Naufal dan tok cik...

Naufal sepupu Atikahni memang suka dengan permainan perempuan. Dia suka warna pink, kalau nampak permainan pinggan mangkuk Atikah dia lebih pandai main daripada Atikah. Jadinyer bila tahunni Disney On Ice, Zana kata bawakler Naufal sebab dia memang suka sangat kat princessni.. Anak teman si Atikah tu ikut2jer, tapi dia sekarang suka ngat kalau bajutu ada gambar kartun2ni.. bohsan lak..

Betoi tak teman cakap Naufal yang lebih main toys pompuan...

abaikan stokin dah jd hitam Atikahtu, sebabnyer gambarni diambik semasa teman ditahan untuk pemerhatian (oppss!!) kat wad PPUM kerana uri dibawah selama 2 bulan lebih.. jadinyer kurang kasih sayang jer diakan.. kesian dia.. teringat lak masa umur Azalia sekarangni Atikah dan ibu berjauhan dan hanya berjumpa sebanyak 6 kali selama ibu di PPUM..


Ini semua gambar semasa Atikah melawat ibunyer, buat "nohen"jer dia tiap kali datang.. sedih gak tapi kalau ler dia "toyak"(menangis) lagiler tak tido malamler teman .. teringat lak kenangan kat sepital, gambar kat handphoneni ler pengubat rindu.. aper ker merepek teman punyer entry kaliini.. mula citer princess, nampak stokin pink yang dah jadi hitamtu dah jadi citer teman masuk sepital lak.. layanjerler yerk!!

Orang ada blog temanpun ada:-
http://ikhlas-atilia.blogspot.com
Kiranya perlukan takaful:-
CHO ZILA (019-21 4240)



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net