Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Feb-2009 07:24 Email | Share | Bookmark
Tag yang kena jawab..

Mintak maaf kepada yang menge'tag' teman sebab temam lambat sangat membalas tag2 yang diberikan.. bukan tak sudi tapi tak berapa memahami cara2nyer. Nak buat bertangguh2, jadi harini di tabahkan hati untuk melakukan sedaya upaya untuk memenuhi hajat2 kawan2 yang dikasihi belaka..

Tag dar MalaSSSzzz

http://izzatijafni.fotopages.com/

Inilah gambar teman dan anak2 (2A-Atikah dan Azalia)


Nama : Nor Zila
D.O.B. : 25hb Mei !97... (rahsia boleh tak??)
Bil adik beradik : Anak Sulung (cho) dari 5 adik beradik
Berasal : Perakian (tarak sombong punyer!!)
Makanan kegemaran : citarasa orang kampung sejati.. suka tempoyak, maman, petai, etc..
tapi semua pun teman makan, tak percaya tanya mak mertua teman..
Minuman kegemaran: adaker?? aper jer...
Hobi : belikan mainan, buku, vcd untuk 2A (selalu kena bebel ngan suamini), melayan fotopages & blog kengkawan...
Alamat sekarang: Jalan BK4/8F, Bandar Kinrara
Pekerjaan : associate di OSK Investment Bank Berhad, SS2 Petaling Jaya
Status : 2 orang ( 2A - Atikah & Azalia- hanya perempuan)

Perangai buruk/hodoh ;
1) paling buruk.. suka kerja bertangguh..!!janganler anak2 teman ngikut..
2) nak diet tapi takleh nak kata tidak kalau ada kawan ajak lunch!! camner
3) nak tengok tv cerita kegemaran CSI.. sedo2 dah tertidozzzzzzzzzzz....
4) cepat tersentuh hati... "teroyak"ler jawabnyer.. kuat menangis** kenapa yerk!!
5) suka kelam kabut (kata suami temanler, tapi teman rasa biasajer )
6) suka pendam perasaan.. tak reti nak meluahkan..lepastu rungsing222..
7) kalau makan mesti selekeh.. ada jer tumpah nyer.. camner!!
9) tak suka makan ubat... masa mengandung jer yang ok sikit (ngelat2 sikit)
10) sedikit boros.. tapi selalunyer untuk anak2 dan yang tersayang gak.. keh!! keh!! keh!!

Ini pulak tugasan dari :-
Mama Delina, Asyahada, Sofea dan Nur Ain Rifhan...

>>ampunkan teman yerk!! orang rajin ajernyer gitu.. maafkanlah kami.. dah sebulan dah ni!! apakan daya dah ada dua rumah giniler. ate!! suka nyusahkan diri satu rumah tak terbela nak dua konon.. camner gamaknyer orang yang kahwin dua tu!! kena mengena tak..

1. Teman dah copy ni :- betoitak??


2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda :-
http://khazimahwalid.fotopages.com/

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri :-
Hobi / fakta diri :- aper yerk?? 10 lak tu...

-1- Dulu suka menyalin resipi sekarangni printjer senang.. buku resipi banyak ni..
-2- Suka menjahit x-stitch gak.. nak tunggu 2A beso.. nak buat x-stitch gambo 2A..
-3- Dok depan PC berinternet.. nasib kat rumah tak der, kot idak terbengkalai kerja rumah .
-4- Melayan 2A main kat taman.. esp Atikah tengah pandai main basikal..
-5- Suka sangat cerita CSI.. berulangkali tengok pun takper janji CSI..
-6- Suka belikan mainan, buku dan VCD untuk 2A.. suka sangat tengok diaorang gembira..
-7- Suka telefon emak, adik2 kat kampung .. bil telefon naik marah kat celcom..
-8- Suka berangan kata suami temanler, ate esok lusa dapat gaji berangan ..
-9- Suka warna pink sekarang.. bukan untuk anakjer, baju2 ibu pun sekarang pink.. u look pink..
-10- Suka tengok katalog.. nak gi window shopping cam dulu2, masa dah terbatas.. layanjer katalog..

Inilah kisah tak sebarapa dari teman untuk semua.. tapi banyak yang bioler rahsia..


~♥~ Diari ibu & 2A ~♥~
http://ikhlas-atilia.blogspot.com
~♥~ Takaful untuk tersayang ~♥~
http://takafulatilia.blogspot.com




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net