Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Jun-2009 09:08 Email | Share | Bookmark
:~:♥ Berehat di Ladang Nadicorp, Sitiawan ♥ :~:

Masih gambar dan cerita semasa balik kampung tempohari, tempatnye lain2kan so takper lah lagipun cerita terkini tak berapa syiok nak dipaparkan.. Ini adalah aksi 2A semasa kami semua pergi tidur di rumah adik teman di Sitiawan. Aksi Azalia yang paling best sebabnya sebelumni memang dia buat muka bosanjer ambik gambar sedangkan itu bukanlah sikap sebenar dia.. Kalau mak Su dia ambik gambar cepat2 dia alihkan muka dia dan kalau dia tengah gelak terus sentap.. tapi pagitu ibu dia yang ambik gambar mood dia terus ok dan ituler sebabnyer gambar di Ladang ni paling syiokler teman tengok dalam banyak-banyak gambar semasa balik kampung...

Apa-apa layan ajerler cerita kami haritu, Atikah yang keseronokan sebab dapat pakai baju princess dia yang dibeli oleh Mak Zana dia dan Azalia yang kelakar sangat... bersama dengan Danish (anak adik teman yang di Ipoh).. sepupu2 dia yang lain semua kemaruk main PS2..


Ini di depan rumah adik teman ler ni.... Bestnyer kerja ladangni ialah kemudahan dia memang baguih dan paling baguihnya adik temanni idakler payah pindah mana2 sebab ladangni ada kat sinijer... dulu dia kerja ngan Guthrie, pindah randah payah.


Aksi 2A yang memang kelakar habis...



Apaler dibuat dek Atikahni.. ada-ada ajer....

Adik cuba nak buat peace tapi tak jadi... okler tu...







Sayangnyer kakak pada adik dia...

Danish yang rajin menjaga 2A..

Wani... hang tengok Azalia nak fire hang dah tu!! jaga222...
Quote:

Ini adalah sulam pita timbul.. harga RM180 (termasuk pos)..kain chiffon elina

ini juga sulam pita... RM160 (termasuk pos).. kain shantung...

Takaful Gaya Kini...
CHO ZILA (019- 210 4240)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net