Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Jul-2009 09:18 Email | Share | Bookmark
Masih di sini... edisi melepas rindu....

 
Edisi merapu meraban setelah asyik terlupa jer nak bawak "pen drive" ke opis.. sebenonyer teman dah upload gambar sedikit masa kami singgah Kuala Kangsar (masih lagi cerita balik kampung yang tak sudah2).. tapi ituler hanya 2 gamboni jer sempat di masukkan.. dan tak ler lagi masuk kan ke dalam facebook bagai.. jadi terimajerler cerita pendek dari kami hanya sebagai renungan bersama dan moga kita semua diberkati Allah hendaknyer....
Kepada kawan22 teman yang teman sayang bebeno (kalau guna bahasa Perak ni susah nak jadi romantik !!! yer ke idak Lela, Baayah....) teman memang nak meronda2 ke fp kawan2 belaka tapi ituler mun dah fp sendiri idak berupdate malu lak rasanya.. jadi terimalah edisi pengubat rindu.. lagipun tak der ler cerita terkini dari 2A sebab suami teman agak sibuk kebelakangan ini jadinyer sentiasa dirumah dan ada jugak gambar yang diambik tapi idakler dia masukkan dalam pen drive teman.. maalumler temanni mengharapkan orangjer... sendiri2 idakler tau..


Biar banyak masjid didirikan teman tetap gemo masjidni... ate! mun ada aura istana....


Gamboni jer sempat masuk fp haritu.. yang lain masih dalam pen drive... jadiler.. Atikah dan Danish (sepupu dia)... frust sebab tak sempat singgah galeri Sultan Azlan yang ada kat depan dia jer.. sebab tok teman cakap best galeri tu (ni yang teman heran.. minat lak tok teman benda22 gitu)...

Sempena edisi masjid Ubaidiah yang memang cantik dan mendamaikan tatakala kita sujud menghadap Ilahi teman panjangkan satu email yang pada teman istimewa walaupun nampak cam 'bias' sedikit.. tapi apa2pun peliharalah kasih sayang yang telah terjalin.....

Harap2ler kita semuani dapatler suami yang luar biasa walaupun dapat 2/4jer dari yang luar biasatu takper ler jangan satu perangai yang luar biasatu tak der... alahai!! tapi sori moriler gamboni idakler jelas beno, kena pakai kanta lak membacanyer... ngeh!ngeh!ngeh!.. tak berapa reti nak jadikan dia lebih beso dan jelas... maafkanler...

Takaful Gaya Terkini..
CHO ZILA (019-210 4240)




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net