Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Sep-2009 02:45 Email | Share | Bookmark
Anak Malaysia & jawab tag dari wani Kulim...

 
Maafkan teman kerana semakin sukar meng'update' fp ini kebelakangan ini.. terimakasih atas kunjungan semua. Temanni bercuti agak lama dari 2/9 sehingga semalam, terpaksa bercuti sebabnya masa hari raya hanya dapat bercuti sehingga hari raya ke-4 sahaja sedangkan teman dah menyimpan cuti.. kerja dengan orang macamtulahkan.. terimalah seadanya. Entry kali ini khas untuk mempromosikan kegigihan usaha kawan teman yang berada di perantauan dan teman hanya berdoa dari jauh untuk kejayaannya..
Promosi Solo Exhibition dari kawan teman orang Parit, Perak..

Untuk siapa2 yang berada di sana hadir2kan diri memberikan semangat untuk anak Malaysia kita yang mengadakan solo exhibitionnya yang ke 2 (rasanyaler).. Diani lecturer di UPSI, Tanjung Malim tapi sekarangni tengah melanjutkan pelajaran di Sheffield, UK. Inilah semangat anak merdeka yang perlu hadir kepada setiap dari kita, ingin memperkenalkan Malaysia di mata dunia. Caiyokler Ury, yob parit kasi lopong mulut mat sallehtu. Isteri beliau pula merupakan anak Sarawak yang memang mempunyai kebolehan untuk mengambil upah membuat kek lapis dan rasanya dari sinilah datang idea tajuk Lapistu.. memandai2jer teman.. Aper22 layan ajalah entry teman kali ini..


Ini pulak tag dari Wani yang dapat tag dari Ika mummy Hazriq.. temanni benonyer malu sangat nak menayang gambo2 zaman dulu2, maalumler jahiliah sikit, ingatkan masatu lawa bebeno tapi tengok balik sekarangni memang gelak guling2, jadi ini gambar yang okler sikit... Tapi itulah nostalgia yang tak boleh dilupakan. Aci tak teman letakkan gambo teman umur setahun (dah publishpun sebelum ini), lagipun teman idak ada scanner bagai..Jadi terimalah seadanya... tajuk tag: flash back


Iniler teman berumur setahun, pandai jugak mak teman memilih baju... gambo hitam putih maalumler teman lahir era awal 70-an..

Ini pulak gambo teman masa muda2 dulu. Ni kira dah tapisni, kot idak lagiler kelakar zaman rock Battle of the Band.. seluar sesempit2nyer, rambut gel berkati22.. alahai


Ini pulak doa melindungi musibah wabak penyakit yang seumpama H1N1..

Takaful Gaya Terkini..
CHO ZILA (019-210 4240)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net