Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Oct-2009 07:13 Email | Share | Bookmark
♥Tara!! gambar kami di KLCC....♥

 
 
 
 


Salam semua.. ini adalah gambar di KLCC pada 11/10 yang lepas. Oleh kerana gambar ini tidak dikeluarkan lagi maka ini adalah kenangan 2A di KLCC tempohari, kiranya serdak2 gambarlerni.. Sebenarnya kami nak pergi Aquaria haritu tapi disebabkan Azalia takder mood haritu terpaksalah dibatalkan dan yang tak syioknya ialah dia hanya nak berdukung dengan ibunya sahaja, penatler teman.Yang peliktu mood dia cam angin kejap2 gelak terkekek-kekek sekejap lagi dah takder mood balik. Apapun layan ajerlah aksi 2A yang kalau boleh nak naik semua permainan yang ada macamler tak pernah mainkan.. tapi dari takder gambar baik adakan...



Kereta yang paling best sebabnyer adik boleh bawak kereta dan kakak boleh ambik2 order kononnyer kereta hot dog. Masa nak main mainanni ada pulak anak mat salleh tu masuk dulu,punyerler lama.. boringjer 2A tunggu.



Ni teksi yang sepatutnya muat untuk sorang tapi Atikah nak jugak masuk jadi terpaksalah duduk atas patung yang memang dah sedia ada jadi penumpang jadi sampai terjojoller kepala keluar.. kecoh budak dua orangni..



Atikah masa ini mendongak pandang lampu katanya, permainan ini untuk 3 orang baru berbaloi tapi disebabkan duit syiling ibu banyak haritu layan ajerlah.. nak main free baik kita gi Giant kinraratukan, tapi buruk-buruk belaka mesinnyer..



Serba pink pulak anak ibu azalia sayangni...


Ini pulak gambar serdak sehari selepas besday bash Azalia haritu yang kini telah jadi gambar untuk ticker besday 2A terkini...


Atikah dengan puzzle hadiah Azalia dapat tapi dia dah mengaku itu dia yang punya. Yang paling dasyat hadiah baju adik diapun kalau boleh dia nak sapu gak, nasibler satu panjang satu lagi comeljer. Tapi ada gak orang kata depani kembar..



Jenuh nak ambil gambar Azalia sebab masani dia tengah syiok memanjat.




Takaful keperluan masa kini...
CHO ZILA (019-210 4240)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net