Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Nov-2009 02:58 Email | Share | Bookmark
Hujung minggu di Bukit Jelutong

 
 
 
 
Hujung minggu sudah teman dan 2A bermalam di rumah adik teman di Bukit Jelutong, Shah Alam kerana emak ngan apak teman ada kat situ. Jadi kiranya best gilerler dapat jumpa my parents ngan adik2 teman juger anak sedara tapi tak semualer yang ada dan paling best ialah dapat makan masakan emak teman.. Dan yang bestnyer dapat makan durian kampung yang memang power, terangkat dan melekat dan yang penting dapat gak makan pulut durian.. eee!! kenapaler lupa nak snap gambo... layanjerler yerk....





Ini gambo Atikah ngan Marcela semasa dalam perjalanan nak pergi rumah sepupu teman di Kajang. Sepupu inilah yang paling rapat dengan teman sebenarnya semasa di Ipoh dulu tapi semenjak dua2pun merantau kesini kitaorang dah tak serapat dulu lagi.



Ini pulak gambar anak2 teman ngan sepupu dia kat taman dan jugak gambar ngan Marcela yang nak pergi konsert tahunan tadika dia. Kami tak boleh nak ikut sebab tahunni konsert dia buat kat kelab golf mana tah yang memerlukan tiket untuk menonton, tahun lepas boleh ikut...



Inilah sebabnyer my parents datang sini sebab ada kenduri kawen sepupu teman yang dapat orang Taman Bakti, Ampang kot idak tak nak dia mai..




Selalu bila dah emak ngan apak teman tak dekat nak sangat ada gambo dengan deme tapi gituler bila dah ada depan mata selalu terlupa. Geram betoiler, 2A pun tak der bergambo dengan atok ngan opah. Takperler ni ler emak ngan apak teman masa nak balik Perak tapi teman takder hari isninkan kerja... adik teman yang pompuantu ambik cuti hari isnin.

Yang Terbaik untuk dirimu..
CHO ZILA (019-210 4240)



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net