Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Dec-2009 07:11 Email | Share | Bookmark
Ke Pangkor bagaikan kilat...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teman benonyer bercuti sekarangni, habiskan cuti yang tak boleh di "carry forward".. almaklumler internet tak der kat rumah jadinyer bersawangler rumah temanni.. tapi harini tiba2jer bos kecik teman nyuruh ke opis petangni sebab dia kena keluar jadinya teman mengambil masa yang pendek ini untuk meng"update" fotopages teman ini.. jadi macam biasaler dah tergesa-gesa ngan melayan Azalia yang teman terpaksa bawak ini layan ajerlah gambar2 kami yang dapat gak gi ke Pangkor masa balik kampung hari tu.. Sebenonya teman memang nak bercuti seminggu kat kampung tapi ada sedikit masalah yang memaksa teman balik ke sini secepat mungkin.. Macam tajuknya jugak teman meng"update"ni pun macam kilat jugak,,, layannnnn



naik perahu...ini sebelum naik feri.. teman mencari jam beso kat pekan lumut dah tak ingatkan kat mana entahler...


atas feri.. muka2 boring teramat.. sebelum naik feri kemain "excited" tapi lepaihtu memang boring sesangat.. kami pergi pangkor memang macam kilat hanya meronda pekan pangkor sahaja... keh! keh! menyemak betoi dahler orang punya ramai nak naik feri haritu..



atikahhh dengan aksi yang letih nak layan...



azalia yang tak kurang jugak ...

Sebenarnya kami ke Pangkor saja suka2, satu sebab nak bagi 2A rasa naik feri kedua sebab dapat parking yang kena bayo RM10 sebab kira sehari.. takder yang kira jam... layanjerler walaupun punyaler malaih nak berebut naik feritu..

Simpanan Pendidikan untuk tersayang.
CHO ZILA ( 019- 210 4240)
bandar Kinrara...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net