Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Jan-2010 07:41 Email | Share | Bookmark
Apa-apa ajerlah

 
 
 
 
 
Apa-apa ajerlah dari kami... sesuai ngan tajuk apa-apa ajerlah xtvt Atikah dan Azalia di masa lapang dan jugak kenangan kami ke KLIA semata-mata untuk merasa naik tren dan jugak tengok kapal terbang dari dekat (kesiannyer tak pernah naik kapal terbangler katakan)... tapi tak kisahlahkan janji happy tapi tak happy sangat sebenarnya sebabnya Atikah tak berapa sihat sangat terbatuk2 dahler orang asyik menengokjer kot ada H1N1kan.. Entry kali sebenarnya banyak gak gambar nak dipublishkan dan sebenarnya nak keluarkan gambar lain tapi entahler punyaler susah nak masuk jadinya apa yang adaler janji adakan. Jadi layan ajerler gambar2 yang adani....



Tak payahler mendaftar kat Fitness First kawan2 boleh mengikut cara Atikah dan Azalia exercise... Ni ler rupa budak dua orangni senyap2 duk kat luar rupanya buat exercise yang maha bahayani.


Budak dua orangni sekarangni kalau masuk dalam kereta dah pandai bergaduh nak duduk kat mana tengok jerlah tak boleh duk dekat-dekat. Tuler mak teman suruh amalkan ayat surah Thoha ( 1- 8 ) supaya hubungan baik antara suami dan isteri, adik beradik, anak-anak dengan kedua ibu bapa dan lain-lain. Kadang-kadang ingat kadang-kadang lupa, ishhhh apaler nak jadini....


Rombongan ke KLIA nak tunggu KLIA transit kat Putrajaya, Nabil terpaksa ikut sebab nak jaga Naufal.. Tengok ajerler Azalia yang tersenyum dan memang lasak ngat naik trenni sebab tak ramai orang jadi diaorang buat cam rumah sendiri, malu gakler..


Kelakarnya duk tengok kapal terbang dari sinijerlah, almaklumler tak berkesempatan nak terbang kemanapun. Nak balik kampung takderler pulak flight ke Ipoh sana, kot ada cam dulu2 dah lama dah bawak budak dua orangni terbang. Tapi diaorang takler excited ngat nak tengok kapal terbang duk tanya Awan Danianyer mana ibu, la si Scha yang kecoh tu gak di tanyanyer....


Okler tu tak dapat naik kapal terbang dapat naik mainan kapal terbang kat KFC KLIAni pun okler jugakkan, tapi biasalerkan KFC kat sini harganya naik lebih kurang 30% gakler dari biasa.

SiMpAnAn PeNdiDiKaN TiNgGi...
CHO ZILA (019-210 4240)
BaNdAr KiNrArA, PuChOnG

http://takafulatilia.blogspot.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net