Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 28-Jan-2010 12:08 Email | Share | Bookmark
Cerita basah tekak....

 
Cerita basah tekak maknanya cerita kali ini hanya untuk memastikan fotopages teman ini masih bernyawa. Basahkan tekak sikit gambar anak-anak teman yang diambil oleh suami mengunakan kamera DSLR yang baru diperolehi oleh department dia. Oleh itu anak-anak teman menjadi modelnya terlebih dahulu supaya besok apabila nak demo ngan anak buahnya tidaklah terkial-kial.... Camner layanler macam biasa gambar Atikah dan Azalia ini...


Senangkan tak yah belikan meja just letakkan kotak budak-budakni dah boleh belajar menulis dan membaca hanya mengunakan kotak ini sahaja. Jimat duit dan jimat ruang...


Sekarangni Azalia memang tak boleh nampak kamera mesti nak berposing punya, kadang-kadangtu terfikir gak kat mana ler dia belajar posing gaya macam-macam.. Tapi teman tau anak dara rumah mama mia(pengasuhnyer) memang suka melayan kerenah dia ngan Puteri (kawan azalia kat rumah pengasuh)....


Okler tu.. Azalia kalau menulis selalu sebut gini bulat kecil, bulat besar... bulat kecil bulat besar kononnya dia lukis bulat satu kecik satu besar tapi lonjongjer..

Quote:
Saja nak tayang awardjer ni...

Ini award dari adik teman iezah yang dah dua kali teman dapat. Terima kasihler wahai Iezah.... tapi maafler lambat sikit baru nak gantung dengan pertanyaan bila nak publish cerita baru....


Ini adalah award dari sahabat yang bernama Za dari Penang, thanks na sekali harung kami tiga orang dapat no
!!!

Simpan jangan tak simpan...
CHO ZILA (019-210 4240)

wakil Takaful IKHLAS
http://takafulatilia.blogspot.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net