Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Mar-2010 01:39 Email | Share | Bookmark
&*%#@@@@ Atikah dan Azalia &^^^*@#$

 
Oleh kerana cuaca kat Malaysia seperti semua orang sedia maalum bukan lagi panas dah hangat berbahang maka tak banyakler xtvt yang memerlukan kami keluar dari rumah kecuali terpaksa. Layanler apa adanya gambar kami kali ini iaitu masih lagi kenduri kahwin di Klang tapi kali ini anak kepada sepupu suami saya yang di langsungkan di Teluk Menegun. Juga aksi dua beradikni semasa musim panas-panasni kat rumah dan persekitarannya dan sebenarnya susah betoiler nak masukkan gambar kat fpni mingguni sebab yang tak dapat dielakkkan.. Layanjer ler apa yang ada ni dulu........



Kendurini di langsungkan di rumah nenek pengantin iaitu kakak kepada arwah bapa mertua teman yang mana mereka anak beranak, saudara mara melakukan gotong royong untuk majlis tersebut. Tapi teman idakler pergipun cuma datang pada hari kenduri sahaja, keh! keh!, lagipun family diaorangni memang ramai yang jadi tokey katering dan tokei kedai makan takder hal punya...



Aksi dua beradik yang melahap jagung, nampak sedap sangatkan. Suka dapat gambar diaorang berdua sekalini sebab kemain susah nak ambik gambar berdua sekali tapi tengokler betapa tak "semeng-gah"nyer rupa budak berduani....



NI gambar ibu dia yang takder keje, semua nak diambiknyer... Sekali perasan tak gambar Azalia pakai baju hello kittytu tangan yang terjulur tu datang dari mana yerk!!! sebab apa masa ambik gambarni betoi2 tengah azan maghrib kat tv ngan surau.. rasa cam misterijer tapi rasanya ada sebab teknikal yang teman tak tau nak explainkan... maalumler lemah sikit nak berfikirni...
Quote:

Takaful IKHLAS dapat pengiktirafan dari majalah antarabangsa, sungguh membanggakan...
Takaful IKHLAS Named Best Takaful Provider At Euromoney Awards Ceremony

KUALA LUMPUR, Feb 23 (Bernama) -- Takaful Ikhlas Sdn Bhd was named the "Best Takaful Provider" at the recent Euromoney Islamic Finance Awards 2010.
Organised by financial magazine, Euromoney, the awards ceremony was held at the Landmark Hotel in London.
In a statement Tuesday, Takaful Ikhlas President and Chief Executive Officer Datuk Syed Moheed Syed Kamarulzaman said the award, reflects the company's commitment towards strengthening its status as the leading provider of financial protection services based on Islamic principles and values.
The Euromoney Islamic Finance Awards is seen as the highest appreciation on the Islamic financial calendar and an annual recognition for outstanding performance, quality and services as well as innovation in the sector concerned.
Takaful Ikhlas is a subsidiary of MNRB Holdings Bhd, an investment holdings company, listed on the main board of Bursa Malaysia. Its main shareholder is Permodalan Nasional Bhd.

Sebelum ini sekitar bulan Januari, Takaful IKHLAS dah menang di Malaysia.
Takaful IKHLAS Wins Two Brandlaureate-SMEs Chapter Awards 2009

Boleh baca artikel penuh di SINI :-Takaful IKHLAS Wins Two Brandlaureate-SMEs Chapter Awards 2009

Syed Moheeb with the BrandLaureate SMEs Chapter Awards 2009 for Corporate Branding - Best Brands in Services - Islamic Protection Services; and Best Brands in Product Branding - Best Brands in Services - Healthcare Insurance.


sAlAm TaKaFuL
CHO ZILA (019-210 4240)
http://takaful-atilia.blogspot.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net