Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Jun-2010 03:29 Email | Share | Bookmark
Tidur di Manjung ~ Balik kampung Edisi 2

 
Hari ahad bersamaan 6/6/2010 kami berangkat ke Manjung nak tidur hotel main langkaujer rumah emak bapak teman di Botatu. Sajalah ambik angin lain sikit sambil senangler kami bershopping dan lepak-lepak kot balik kampung susah sikit nak bergerak apak temantu banyak pantang larangnyer (maalumler cikgu disiplin pencen). Jadi layan ajalah cerita kami hari ahad dan isnin sebagai kenangan.


Ini sebelum bertolak di rumah adik teman lagini, beg besar yang Azalia pegangtu adalah satu-satunya beg teman masa naik keretapi supaya tidak kelam kabut. Tapi balik sini tak boleh dah sebabnya beg teman dah beranak pinak macam-macam barang nak di beli kat kampungni.


Ini pulak aksi budak2 dalam kereta sambil tunggu mak su diaorang isi minyak, habis spek mak su diaorang kerjakan.. dah lah macam turtle masing-masing...


Budak-budak memang seronokler dapat jumpa sepupu-sepupu, ini hanya anak teman dengan anak adik teman yang dipanggil mak aten, mak su tak kawen lagi... Kot semua sepupu bersama tak terlayanler....


Ini pulak perangai bebudak duk dalam tab mandi, masa kecikni takler malu sangatkan kot dah besar nanti tak kuasa diaorang nak ambik gambo gini.


Yang ini adalah kelakuan Azalia yang tak berapa senonoh, masatu teman order laksa untuk teman tapi Azalia makan sampai angkat mangkuk memang tak bagi tapi dia dah mengamuk sebab nak gak buat hooo liau... (memang tak elokler iklan tu, ajar anak teman tak senonoh). Laksani memang kegemaran kami tiga beranak, tapi laksa di medan selera Billion Manjungni memang sedap rasanya.


Ini pulak makan malam di tepi laut kedai Azmiker apa namanya(epan flat TUDM), mula nak makan kat tempat selalu pergi dulu-dulu(belakang Marina) tapi tengok orang punyalah ramai tu yang pergi ke sini. Tapi kira ok jugak di sini sebabnya jauh sikit dari laut kot tempat yang biasa pergitu cam susah sikit kontrol budak-budak, lagipun pemandangan di sini lebih cantik tapi biasalah kalau kedai ikan bakar punyaler lama menunggu udahlah Azalia tidur naik lenguh tangan memangku dia.



Ini gambar sebelum check out, Azalia dengan Adif sebaya tapi Adif lahir bulan Mac dan Azalia lahir bulan Oktober. Memang kalau baik jalan nak berpegang tangan datang hanginnya bergaduh gak dua orangni tapi Azalia biasa menang maalumler biasa duk ramai-ramai kat rumah pengasuh yang anak adik temantu duk ngan ibu diajer..
Sekian untuk kalil ini... untuk next entry bergambar di Teluk Batik....

Salam Penuh Takaful
CHO ZILA ( 019 -210 4240)
Wakil Takaful IKHLAS


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net