Atikah & Azalia

By: cho zila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Nov-2010 02:44 Email | Share | Bookmark
Tadika Permata Riang, Bandar Kinrara

 
 
Entry kali ini cuma gambar kenangan Nurul Atikah dengan kawan-kawannya di Tadika Permata Riang, Bandar Kinrara, Puchong. Kebetulan tahun hadapan Atikah berkemungkinan akan bertukar ke tadika yang lain, oleh demikian sesuailah dengan tajuk album yang diberikan oleh cikgunya "Sweet Memories". Tanpa disedari dah setahun rupanya Atikah bersekolah di sini dan banyak juga perkembangan dia yang mengembirakan hati teman....


Atikah yang kelihatan agak tembam dan macam anak cha ya nun alif....
Ok pulak dia orang lain ambik gambar tak payahler mak dia nak membebel sebab susah sesangat nak ambik gambar dia, sebab diani tak reti duduk diam.. Moyang dia kata "Atikahni lenteng"....


Ini kenangan Atikah dan kawan-kawan kelas dia Kelas Minnie (umur 4 tahun), teman nak tergelak tengok stokin dia panjang sebelahtu...



Dalam album yang diberikan oleh cikgunya terselit juga gambar semasa "sports day" yang berlangsung sekitar bulan Jun di Kompleks Rakan Muda Puchong..


Juga terselit gambar salah seorang kawan dia sambut hari jadi. Dia cakap kek hari jadi dia lagi best, kenapalah cikgu tak nak ambik gambar... keh!keh!
Hujung mingguni tidak sabar rasa hati nak menengok konsert Tadika dia...

Alkisah masa dia nak tunjuk album ini... Teman baru balik dari kerja, dia dah tersengih-sengih menunggu depan pintu (kalau dulu orang tua marahkan nanti lambat orang meminang). Dia cakap "ibu ada surprise". Teman cakap "apa dia".. Terus dia tunjukkan album ini "SURPRISE",,,, buat suspenjer.


Quote:
Ni gambar budak dua orang yang baru balik dari KFC Fun Land di Giant Bandar Kinrara pada 20hb November yang lepas.. Sebabkan hari itu sedikit kelam kabut rancangan Atikah nak masuk pertandingan melukispun terpaksa dibatalkan dan yang paling rugi tak ambik gambar walaupun satu keping...


Layanjerler gambar budak berduani menconteng hasil buah tangan dari KFC. Sebab hari itu juga kami dalam keadaan penat tak sempat nak tengok Chicky potong kek birthday.. memang ralat tapi rasanya tahun depan ada lagi....



Salam Sayang ...
CHO ZILA


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net