Atikah & Azalia


My name: cho zila
My Fotopage: http://ikhlas-atilia.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
MIESHA JEPT
Latest entry:Ahmadenijad
Hari Sukan. Masa nie umur 6 tahun View this Fotopage entry
Ahmadenijad di barisan belakang sebelah kiri sekali.
Nor Iasyah Maamin
Latest entry:Akhirnya....
Mummy ingat Fotopages dh 'gone'... hari ni try godeh2... dapat pulak Mummy log in FP ni. Inilah permulaan alam siber bg Mummy berkenalan dgn Mommies gojes lain.... Masih kah kau ingat.. Ila-Syami & co., Mai-Syasya & co., Mooon-Isk & co, Kent-Nadiah & co., Ina-Zafri & co. Zully-dhias & co. Elin &co. dan ramai lagi... La ni... anak2 kite semua dah besar2 kan? hihi... :-> 8-) View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
Kak Leez
Latest entry:Anak yatim....
Assalamualaikum..rasanya dah tiga tahun kak leez tak mencoretkan kisah Honey Yasmin disini. Buat pengetahuan semua, kini tinggal kak leez dengan Honey sahaja meneruskan kehidupan didunia ini. Tok mie telah meninggalkan kami untuk selamanya dan pergi menemui Penciptanya pada tanggal 2 Februari 2013...Allahyarham Tok Mie ditewaskan oleh penyakit kanser pangkal hidung. Setahun arwah mengidapnya. Telah pelbagai cara kami cuba. Modern dan tradisional tetapi Allah lebih menyayanginya. Kami redha...Honey? Pada... View this Fotopage entry
sambutan hari lahir untuk kali terakhir 8.1.2013
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
fariha nuzu
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151161517063936.473341.371129228935&type=1 url( BeadworkByGlamstarz) dh update kat facebook fanpage :-D View this Fotopage entry
dukiaidah fotopages
Assalammualaikum View this Fotopage entry
Odah Ahmad
Latest entry:HIII....SALAM RINDU
:-D :-D :-D Lama tak bersiaran...dah penuh sawang dan berhabuk dah fp ni.... :lol_dork: :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
MIN HASHIM
Latest entry:SEPI
..salam .. Semuanya tentang sepi ini..malam yg sepi tanpa suami..malam yang sepi tanpa anak2 dan malam yg sepi tanpa rakan yg sentiasa bertandang bertanya kabar berita di facebook..sunyi suasana di luar..sunyi dari riuh anak jiran tetangga..sunyi dari sorakan kemenangan euro..hiii.. View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
NOORAZILAH AZIZAN
Latest entry:Salam Tahun Baru 2012
Rasanya dah lama saya tak update Fotopages ni...Asyik layan Facebook ja...Apa-apapun layan gambar-gambar terkini..... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Muhammad Hakimi Mohd Shafiai
Latest entry:Autumn 2011: Eikando, Kyoto (2011.12.01) [1]
View this Fotopage entry
Zilah Creation
Latest entry:Bunga Tisu- Elly, Melaka
View this Fotopage entry
kamaredzuan mark
Latest entry:Panel merah
View this Fotopage entry
ezaiedin RIN
Latest entry::: miss model ::
View this Fotopage entry
MUM NuRIMAH ISHARA Hj Abd Karim
Latest entry:gambar2 kemeriahan raya kat kg
View this Fotopage entry
Hayati Ibrahim
http://s06.flagcounter.com/more/TTqN() Flag counter posted on 16th March 2010 UNTUK ENTRY TERBARU SCROLL KE BAWAH YA.... View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
mama mia
View this Fotopage latest entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Siti Hawa Mohamad
Latest entry:jonggok FP 2012
Lamo boto tk jonggok- ado lai tak kengkawan lamo- sumo eea dah pindah umah ke FB ado sorang yo abang kito yang masih duk umah lamo- PI- kekadang teraso yo rindu.... View this Fotopage entry
Miss Heldamelissa
Latest entry::: Melaka Trip ::
Lokasi: Melaka Bandaraya Bersejarah Agenda : Jalan-Jalan Cari Makan & Shopping Melaka lak? Huhuh macam tak caya aku jalan-jalan ke Melaka lak...Tapi trip yang menarik dalam tempoh seminggu nie. Dari Langkawi...lepas tu ke Melaka lak...memang jalan sakan sungguh. Tapi syok gak sekali sekala buat road trip kan... Day 1: ~ Ronda Taman Mini Malaysia/ Taman Mini Asean (tapi amat kecewa dgn kondisi taman tersebut..harap kerajaan negeri bleh buat sesuatu la) ~ Ronda bandar Melaka. ~ Meronda di Jonker... View this Fotopage entry
Mimie Aza
Latest entry:HARI KELUARGA PKOS 2011-5
sambung lagi :-) :-> :-D ;-) LOL 8-) :P $-) View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Nor Shafinaz Atil
View this Fotopage latest entry
Izarul N Anis with Aisya N Airell N Aimar
Latest entry:Short trip to Penang with Luv
1 Happy family ;-) I'm Happy bila tengok anak2 happy. Lucky diorang ni kecik2 lagi dah banyak berjalan.. dpt bercuti tengok tempat orang dari Mama diorang dulu. ;-) nanti bila Mama & Papa dah Tua, bawa kitorang jalan2 pulak tau :-D Ist time bawa Airell & Aimar naik Feri. X ada la best apa pun kan...atleast for kenangan diorang bila besar nanti. Otw balik KL we decide untuk naik feri. Aisya penah naik feri masa umur dia 1 thn. So ni 2nd time bagi kakak Aisya. :-) Ni lah terapi yang paling b... View this Fotopage entry
foto izzo
Latest entry:Bukit Bunuh
Bukan sekadar batu biasa tapi batu-batu yang dipercayai berjuta-juta tahun dahulu. View this Fotopage entry
sue eddy
Latest entry:BELOVED FAMILY TICKER...
FOR THE LATEST ENTRY ..........SCROLLLL DOWNNNNNNN PLZZZZZZZZZZZ...!! View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Segala pujian buat Yang Maha Kaya, Yang Maha Bijaksana dan Yang Memiliki Segala Kerajaan dilangit dan dibumi, Allah SWT. Aku bersyukur diberikan pinjaman ilmu yang sedikit ibarat setitik sahaja dari lautan ilmuNYA yang meluas tidak bertepi ini mudah-mudahan membawa keberkatan dan kesenangan bagi aku di dunia akhirat kemudian hari yang akan kekal buat selamanya. aku hanya insan biasa yang banyak kekurangan ini sekadar ingin berkongsi keupayaanku yang sedikit ini bersama insan-insan lain yang sudi jug... View this Fotopage entry
liya n farah
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
nor marlida
Latest entry:BIHUN SUP UTARA KITA KEMBALI
Boleh contact 016-3571159 @ 019-9543616 View this Fotopage entry
PhotoBlog MAMASARAH
Latest entry:Time to Hijrah
After numerous problem with fp i've finally dcd to hijrah my blog to a new host. It's a bit sad for me to move.I shall always love fp. My new blog is now http://fairyyaya.wordpress.com Farewell fp, i'll b missing u! 8-) View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
nor fadlina
Latest entry:Lumut
View this Fotopage entry
Huzaina Hashim
Latest entry:AKASIA HOMESTAY
pandangan hadapan umah... pandangan hadapan umah... ruang tamu... ruang makan..... dapur.....ada dapur...peti sejuk... master bedroom....katil double..ada bilik air dalam bilik... bilik aircon bilik no 2....katil double...bilik aircon bilik no 3...katil single.. Homestay ini terletak di 260 Tmn Flora, Kubang Rotan, Alor Setar, Kedah...boleh disewakan dengan kadar bayaran sehari cuma Rm 180 aje.....kalau ada siapa2 yg berminat boleh call En Nazri bin Abdullah di talian... 012-400360... View this Fotopage entry
ARRY BEADWORKS
View this Fotopage latest entry
WinX WinX
Latest entry:I Love Petrosains
View this Fotopage entry
zahara hassim
Latest entry:Lasagna
Pertama kali buat lasagna ni...menjadi & sedap... :P Lasagna Inti 1 Carrot 3 Celery stick 2 biji bawang besar 1/2 kilo daging cincang. 3 sudu tomato puri. cara 1.Tumis bawang 2. Bila bawang dah lembut masukkan carrot, calery, daging cincang,tomato puri dan garam.. 3. Masak sehinnga hampir kering. Sos Putih. 2oz butter 1/3 cwn tepung gandum 2 1/3 cwn fresh milk sedikit serbuk lada hitam & garam cara2 Campurkan butter & tepung skit ski, diatas api perlahan.. bi... View this Fotopage entry
Diana Yussof
Latest entry:Bakul manik pesona - hantaran kahwin buat Latifah
Bakul manik pesona kali ni adalah gabungan manik berwarna silver dan cream. Sebenarnya, sesaja jer buat bakul manik ni untuk habiskan manik silver yang ada.....alih2 sepupu aku suka pulak. Dia nak jadikan one of dia punya hantaran. So, inilah hasilnya.... ;-) View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
Suhana Hasanif
Latest entry:Hepi Besday Hanim
@ puncak perdana View this Fotopage entry
noraini ali
Latest entry:MY NEW BLOG
Please visit my new blog ;-) http://aikitchen.blogspot.com View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Shapurah Mohamad
Latest entry:Dah pun tahun baru 2011
Himpunan foto yang tak sempat nak di entry kan. Layan foto dan resipi nye menyusul. UDANG BERSALUT TEPUNG KEK KAYA PANDAN PULUT PAGI OREO KUEH KASUI BISKUT CHIPSMORE Salam Madiha...baru nak jawab pertanyaan...mengenai kelapa parut tu. K sha memang parut sendiri kelapa. Bangun jam 5.00 pagi parut kelapa. Kalau buat sambal nasi kerabu pun k sha parut sendiri..sebab tak sedap beli yang mesin punya. K sha tak buat kelas lagi sebab ilmu tak cukup dik. Setakat yang simple-si... View this Fotopage entry
Chik Att
Latest entry:BERPINDAH .........
ASSALAMUALAIKUM .............. CA dan berpindah ke http://atleena.blogspot.com/ dan di http://lakarankasihbonda.blogspot.com/ Jadi pada semua rakan2 ... jemputlah datang ke rumah baru CA ..... TERIMA KASIH DAN SELAMAT DATANG ......... View this Fotopage entry
azliana adanan
Latest entry:BORONG IKUT BAJET YANG ANDA MAMPU
salam...pada semua kengkawan yang minat nak bisnes...buat masa sekarang saya tak sempat nak kemaskini katalog...jadi bagi yang minat harap dapat call saya dan set hari dan masa kita jumpa kat kedai....boleh terus borong. SEKARANG TIADA LAGI PEMBELIAN MINIMUM, ANDA BOLEH BORONG IKUT BAJET YANG ANDA MAMPU. View this Fotopage entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
Mama AinSofea
Latest entry:Hiburkan hati Ain~Sofea
Anak2 bosan duduk rumah ngadap tv dan komputer hari-hari... Nak jalan2 korum x cukup....redah aje lah.Janji Ain dan sofea terhibur hati...tak jauh mane pun.. kat tempat sendiri jerk...hehe.. :-D Wonderland Theme Park@Ayer Keroh Kalau dah main air...susah betul nak ajak budak2 nie balik.... :P Nanti sambung upload lagi... ;-) Dah puas main air dan dah puas juga Mama ajak balik...akhirnya diorang akur untuk pulang sbb mama umpan nak belanja ais krim...hahahaha View this Fotopage entry
rehat kejap...hehe
noorss noors
Latest entry:Lama nyer tak kesini
Lama tak ke blog ni. aku sebenar nya lupa password..tu yang tak update sampai ke ari ni.. Cari punya cari.. dan cuba banyak kali baru dapat. pic ke Langkawi nak tempek kat sini... :-> LOL Kami tinggal 5 hari di TM Resot yang terletak di pantai Chenang. Fist time sewa disini Apartment ada 2 bilik , hall dan kitchen yang besar. Cantik dari TM Resort yang pernah kami sewa. Tm Resort ni berdekat tepi pantai dan jati tempat bot bot yang nak pergi ke pulau pulau seperti Dayang Bunting, dan pulau y... View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
shima wan
Latest entry: CAMISOLE & PANTY SET
Kepada peminat set CAMISOLE & PANTY SET boleh la buat pemilihan dibwh dgn harga yg berpatutan RM50 per set: Fern Leaf Cami-Set Vanilla Fern Leaf Cami-Set Strawberry Flower Bouquet Cami-Set Leaf Petal Cami-Set Pina Colada Summer Cami-Set Flower Bouquet Cami-Set Materials: Polyamide, Elastane SIZE BUST HIP WAIST S 80 82 – 88 - 90 69 - 75 M 83 85 – 91 - 93 75 - 81 L 86 88 – 94 - 96 81 - 87 View this Fotopage entry
azura fp
Latest entry:MY RIGHT EYE (KATARAK) 1ST JULY 2010
Salam untuk semua, pd kengkawan dan juga silent reader....harap semuanya sihat sejahtera lah yea Hmmm.......masih ada lagi ke yg menjengah FP ku ne?!.....hehehehe, almaklumlah dah berkurun FP ku ne tak berupdate....berhabuk bagai dah...sure ramai yg dah bosan menjengah kan... sorry kengkawan.... Dah lama tak mengarang ayat di FP ne...rasa janggal lak.... :-) Nak mula macam mana yea???.......adoi3x....idea dtg lah!!..huhuhu this n3 special sikit & feel sad sikit....napa yea?...coz, this time... View this Fotopage entry
Shah Ana
Latest entry:Dah beralih ke Facebook!
Salam kepada semua kenalan.. Segala update gambar yang terbaru saya update di facebook saya.. jumpa disana... http://www.facebook.com/zurina.ahmad Salam ukhwah untuk semua.. Feel free to visit www.shahkasahias.com View this Fotopage entry
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
mama tanawit
Latest entry:N3 yang fedup-minta pertolongan kawan2 FP.
Salam petang sabtu kawan2 jangan terkejut pula kalau terbaca N3 ila kali ni. Saya sangat2 fedup dgn FP saya ni :head_bang: . Fp ini merupakan fp yang kedua saya, setelah fp yang pertama tak dapat buat link. saya terpaksa buka fp ini sekarang ini masalah yang boleh di kata lebih kurang sama dgn fp yang pertama berulang lagi.:cry: saya sangat2 sedih dan kecewa sekali. saya harap kawan2 dapat menolong masalah saya ini. sekarang ni saya dah pun masukan banyak N3 dlm Fp ini tapi tak boleh pula buat link. ... View this Fotopage entry
Ayie Cheras Selangor
Latest entry:Jom Ke Umah Baru Kami!....^_^
Bismillahirohmanirohim... Aslkum semua!..wahhhhhh...lama giler ayi tak up date fotopages ku ini..huhu...actually..nak jemput you all semua singgah ke blog kami...segala komen membina sangat kami harap2kan...insyaALLAH ayi akan tetap update fotopages ni dilain masa...pepe jgn luper singgah ke http://kaknorcookies-mufin.blogspot.com/ ...jemput singgah tau!... 8-) Pstt...yg berminat ngan produk kami boleh je call ayi yer...017-6944210 maceh...luv u all!.... :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
Sha Za
Latest entry:Edisi Kuih Raya Part 1 & Makan-makan Aidilfitri
Memandangkan Syawal dah hampir sampai ke penghujungnya, maka Sis buat cepat-cepat entry ni…pasal nanti kalau cerita lepas raya, tak la seseronok bercerita dalam musim raya. Kali ni Sis nak bercerita bab kuih raya….. Kalau rumah orang lain, kuih raya teratur saja atas meja di pagi raya, rumah Sis lain ceritanya…Dah 2 tahun macam ni...Tahun lepas hubby Sis dah merungut, bukan apa, kesian kat budak-budak. Tahun ni pun masalah yang sama, bukan kerana perancangan masa tak betul, sebaliknya ada masalah... View this Fotopage entry
rafidah shariff
Latest entry:SeLaMat Hari RAYa AidiLFiTri 1431h
kad raya untuk korang... selamat hari raya... maaf zahir n batin... ampun n maaf kalau ade tersilap kata... terkeji, terumpat terkasar masa komen... terkutuk time post entry... aku n abgnakkal mintak maaf... semoga persahabatan kita...kekal n kukuh hga akhr hayat pesanan buat korang.. berhati-hati di jalanraya n meja raya... ingat lah harapan n tanggungjawab korang pada yang tersayang... SELAMAT HARI RAYA...... pssttt :: kalau sudi... gantung la kad raya ni kat rumah korangg... View this Fotopage entry
SitiSamsiHakimiArwahSyuhada
Latest entry:malas
malas betul nak update page ISRAEL punye ni View this Fotopage entry
norhafiza mohammad
Latest entry:salam ramadhan al mubarak
salam ramadhan al mubarak :-) lama tak update kat FP ni,sibuk sikit la bulan puasa nih & susah sikit la kita nak masuk FP,kita pun tak tau kenapa,tetapi selalu 'hang' tiap kali masuk FP...hrrrmmmmm napa eh?? $-) $-) $-) $-) berpuasa tahun nih agak mencabar lar skit,sebab masa berpuasa panjang, subuh masuk pukul 4pagi & berbuka pukul 8.40malam huiiihhhh jenuh nak tunggu ;-) ;-) cumanya kat sni walaupun waktu berpuasa panjang tapi cuaca kat sni yang sejuk berangin,takda la kita rasa letih sangat :... View this Fotopage entry
Ibu Irfaniman
Latest entry:Paris Disneyland 23rd-26th July, 2010
more & more photos in fb ... ;-) ;-) View this Fotopage entry
cho zila
Latest entry:Surirumah dan Takaful
Surirumah sepenuh masa ....Pernahkah terbayangkan jika suatu hari nanti akan kehilangan suami yang tercinta kerana meninggal atau suami mendapat hilang upaya kekal yang tidak membolehkan dia bekerja. Jika meninggal dunia mungkin isteri boleh keluar bekerja, namun untuk mendapatkan gaji setara dengan gaji suami terdahulu mungkin agak sukar. Jika suami terlantar dan memerlukan perhatian tidak mungkin isteri dapat keluar bekerja. Saya ingin memberikan surirumah juga wanita yang lain suatu jalan yang agak mudah... View this Fotopage entry
MySajian Kitchen
Latest entry:Badan sentiasa segar & bertenaga sepanjang hari.
Mahu penampilan baru yang lebih ideal? terbina secara semulajadi dalam diet yg SIHAT & X perlu berlapar. Badan sentiasa segar & bertenaga sepanjang hari. tiada sebarang kesan sampingan Selesaikan masalah berat badan anda sehingga 10kg selama 30 hari secara sihat,selamat & semulajadi tidak perlukan senaman,mudah diikuti,dalam masa yang singkat. SD11 adalah Pemegang rekot dunia penurunan berat badan tertinggi sebanyak 64kg dalam satu bulan. SD11 telah diformulasikan bersama dengan vitamin, miner... View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
liza angoh
Latest entry:kebab
dah jenuh rasa masak lauk sama jer...yelah mgu ni dah masak mcm2 lauk tup2 mgu dpn kita mesti rotate lauk tu jgk kan????ni lemah jd surirmh ni.tp masa duk belek2 resepi kt laman sapa entah ,ternampak pulak resepi ni...eemmm dgn beso hati i buat ler...alhamdulilah nampak sedap n bla makan eemmm yummy2.brebut jgk anak2 cos lama dah xmakan satey.kira kebab ni ala2 satey la..kelas g2. :-> :-D :-) ok resepinya, 500gm mince(beef/chicken) sebiji bwg besar(cincang) sebiji bwg putih(cincang) segenggam daun... View this Fotopage entry
HePi FaMiLy aLwAyS
Latest entry:Posink kat Taman Tasik Taiping -17/11/2010
Assalamualaikum... Tanggal 17hb December * PEMBETULAN:- bukan December, tp November 2010, (mintak maap... ) hihi :P bersamaan 10 Zulhijjah 1431, (Raya Haji).. Aku balik kampung ngan kinah and haikal... Asben aku tak dapat balik,,,, sebab ada tugas penting kat tempat keje.. Hakimi pun tak balik.. sebab pesan cikgu.. nak bahagi2 kan buku teks tahun 5 on that day... so.. walau pun terasa berat hati nak tinggalkan kimi kat KL.. and aku lak balik kampung ngan kinah and haikal je.. terpaksa gak aku ... View this Fotopage entry
ni dok main game..
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Jualan Harga BORONG
Latest entry:Stock clearance
Normal price antara rm80 ke rm120 sekarang clearance, stok terhad. Semua beg dalam gambar berharga rm50 setiap satu kecuali yang tertulis seperti pada gambar Normal price antara rm80 ke rm120 sekarang clearance, stok terhad. Semua beg dalam gambar berharga rm50 setiap satu kecuali yang tertulis seperti pada gambar *Hubungi saya 014-3535753 *Email me at irma9dira7@yahoo.com berikan details ____ 1.Name 2.Addres... View this Fotopage entry
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
NOORAZERA AZIZAN
Latest entry:Zoo Melaka
Lama tak update. Kat office web ni kena block. Kat rumah pun takde internet. Disebabkan hari ni kena stay back sampai 8pm, so dapat laa update barang sekeping dua gambar latest budak berdua tu di samping gambar bapak budak hehe. Ni gambar masa ke zoo melaka sempena birthday hafiy lepas. View this Fotopage entry
Irma Nadira
Latest entry:Selamat Hari Raya AidilFitri 2010
View this Fotopage entry
Adeena collections
Latest entry:STOCK CLEARANCE - 30% DISCOUNT ON ALL ITEMS
STOCK CLEARANCE - 30% DISCOUNT ON ALL ITEMS SMS 012-4929416 PRICES SHOWN ARE BEFORE DISCOUNT Baju Kurung Half Chiffon - RM140.00 Baju Kurung Cotton - RM130.00 Baju Kurung Linen Cotton - RM150.00 Baju Kurung Lycra - RM120.00 Email - adeenacollections@yahoo.com SMS - 012-4929416 http://www.aldeenaventures.com Harga termasuk delivery charges. Kurung Pahang KainChiffon Half Linen - RM140 Linen Cotton - RM150 MAGENTA SICE M & ORANGE SIZE S Kurung Modern Kain Cotton -... View this Fotopage entry
Linen Cotton - RM150
mama zam
Latest entry:SALAM RAMADHAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum semua member FP:...... Dapat jugak zam mengucapkan SALAM RAMADHAN utk member Fp yang mengenali Zam ,walaupun Zam nie di ibaratkan macam chip more.....hehheeheh semasa Zam up date fp nie Zam dah 37 minggu dah...kira orang kata tunggu masa aje kan nak bersalin....so sebelum bersalin nie Zam nak ucap la selamat berpuasa pada semua member dan umat Islam yang akan mengerjakan ibadah puasa pada 11 Ogos nanti .....moga2 tahun ini di berikan kesihatan yang baik untuk berpuasa sebulan yea.....ok l... View this Fotopage entry
Elliya Osman
Latest entry:Intro
http://daisypath.com() http://daisypath.com() ENTRY BARU KAT BWH YE....SCROLLL DOWN :-D View this Fotopage entry
Mommy Izz and Aiden
Latest entry:UK Paris Trip Day 2 - Birmingham, Stoke, Conventry
From Birmingham, we went to Stoke-On-Trent to Royal Doulton & Wedgwood Outlet. Then to Conventry to meet Julie, Chot & Zemie. View this Fotopage entry
noor hidayah razali
Latest entry:Salam 2011
Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua. Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
maszie booth
Latest entry:pelbagai pilihan warna dan design tudung lycra
cepat!!! miliki tudung lycra berbatu yg menarik dan selesa dipakai ke mana sahaja. stok terhad ye.hik harga asal RM 10/pcs kini PROMOSI HANYA RM 8/pcs SAHAJA *pembelian >3pcs akan dpat 1pcs free *harga tidak termasuk penghantaran *penghantaran =pos laju call/sms:mas- 0173729540 @ email: alang_mas@yahoo.com View this Fotopage entry
depan
Wattie Ismail
Latest entry:MY NEW BLOG
Please feel free to visit my new blog http://wattieshomemadecakes.blogspot.com// Please scroll down for new updates View this Fotopage entry
ARENISS ASRUL
Latest entry:Darwisy (17 Month)
Genap dah umur anak mama 1 tahun 5 bulan...semua ckp anak mama nie mcm dh umur 2 tahun lebih..alhamdulilah darwisy sihat seadanya...skrg dah pandai ckp..bila buat rosak sesuatu mulalah ckp "cak"...sekarang nii suka sangat tgk CD Fun Song Factory.....dah beli 2 CD dah khas utk nyer..asyik ngajak tgk "tar"makanayer twinkle2 little starlah tue...mcm dah pandai ikut ckp orang..happy sangat tgk perkembangan anak yang sihat nie...walaupun penat hilang selepas tgk anak gembira... Darwisy Tgh Layan Fun Song Fact... View this Fotopage entry
suhaili jamaluddin
Latest entry:PRODUCTION DAY - A SEA ADVENTURE
Alhamdulillah sempat juga nak masukkan gambar Production day along baru2 ni(Rabu 26/5/2010).Maksu kat kampung dah banyak kali tanya nak tengok gambar along.Persembahan mula pukul 5 petang tapi pukul 4 mama dah pergi dengan acik Diana hantar Along untuk bersiap siap.Abah pergi lewat sikit sebab pukul 4 petang baru balik kerja...tapi sempat masa along buat persembahan abah dah datang cuma takde seat lah..terpaksa abah berdiri.Seronok tengok gelagat bebudak ni..along ngan geng2 kelas dia (CUBS) jadi pirate..di... View this Fotopage entry
zie ab
Latest entry:Entry Penawar Rindu.. & Bakat Time..
Salam semua.. Rindu btl kat FP nie.. heehe.. TQ pada kawan2 yang masih ingat kat Zila. Sayang korang semua.. Tadi jumpa Kak Nuri kat Jusco, semangat nak update terus berkobar2.. Actually skrg ni, x sihat sangat selesema + penyakit bulanan + ahad lepas pi main bowling & jln2 kat Alamanda = Sakit & lenguh2 satu badan.. Lately sibuk sangat2.. seminggu 3 kali Zila pegi Bakat, sibuk ngan homestay (beli barang & buat website) & preparation utk kenduri adik ipar yg nak kahwin bln depan. Tak nak citer... View this Fotopage entry
PERMATA HATIKU
Latest entry:ASSALAMMUALAIKUM
SERBA SEDIKIT TENTANG DIRIKU= NAMA SAMARAN:AZA,SHAZA,PAH TARIKH LAHIR:24 DEC 1981 NAMA SUAMI:AZHAR B OMAR TARIKH NIKAH:24 DEC 2004 PEKERJAAN:SURIRUMAH TANGGA MENETAP:SEREMBAN, NEGERI 9 ASAL:JOHOR MAMA KEPADA: http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() EMAIL:azani_mama@yahoo.com.my FP BIZZ:http://shaza7205.fotopages.com(shaza) BLOG:http://manja-kusayang.blogspot.com(manjaku) BLOG BIZZ:http://shazagshops.blogspot.com(Gshops) ... View this Fotopage entry
Man Ema
Latest entry:Pizzahut...Jusco Bkt Tinggi , Klang , Selangor
Masa ni baru balik dari Impian Hotel , Morib... View this Fotopage entry
maz cakes
Latest entry:Mengenang masa lampau
Tq teman2 yg sudi nak singgah di blog ni heheh sungguh pun masih xgheti2 lagi nak besarkan gambar bagai.. nanti ler aku cuba ek.. (er org johor ni payah tul nak ilang ek.. haha) Igt balik mcm mana la aku boleh terjerumus kat bidang ni.. selom ni kekonon aku cam pandai le buat roti tp heheh resepi tak ada.. Aku blasah je ala2 buat roti naik cara arwah mak aku (Al-Fatihah). Tetiba ada le bespren aku ni bukak mulut ajak pegi kursus mara... kat sepang.. hati ni dup dap teringin... tapi campur baur rasa.. pen... View this Fotopage entry
fatin nisa
Latest entry:Berkelah di Taman Tasik Titiwangsa
View this Fotopage entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
Rohayati Mahmud
Latest entry:MASAK-MASAK & JALAN-JALAN
Assalaamualaikum! Sekejap je kita dah berada dipenghujung bulan April. Masa kini begitu pantas berlalu meninggalkan kita terkadang tak terkejar rasanya. Itulah selalu tak dapat nak update on time. Tapi kali ini ada improvement sikit kerana cerita kali ini berkisar sekitar bulan April lagi. Malaslah nak tulis jom layan gambar masakan yang kita buat baru-baru ini..... Ini pertama kali kita buat sayur kerabu .....sebelum ni makan yang kak Ana bua... View this Fotopage entry
Awan warna pelik
HoneY azmie
Latest entry:MV of-the-day
========================================= STICKY POST - PLEASE SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRY ========================================= **This entry is just Me chilled-out and having fun * http://www.youtube.com/watch?v=yazo55PicQQ MV No Other by Super Junior * http://www.youtube.com/watch?v=8uo8mdfb7Ls No Other Live Performance on 040710 Like I said in my previous entry, I’m in Super Junior’s MODE…. This is their 2nd single called No Other….at first I’m not quite like it bcoz... View this Fotopage entry
xtau aper motip pic nie
adawiyah adam
Latest entry:yang terbaru ;)
my lovely daughter.. adawiah with her nenek.. my hero... adam.. yg x brp sihat sgt... ok x? me+adawiah+mak tengoklah tu org sakit.. monyok jee.. hehe amacam? ok x mama? peaceee..heee me+adawiah+adik anakku sayang... View this Fotopage entry
nk mancing, tp xde port baik.. huhuh
Resepi Manje aka Puntianak
Latest entry:Pad Herba Susen
~ Merawat penyakit Angin Pasang (lelaki) ~ Merawat semua masalah utama wanita ~ Merawat penyakit haid (Putaran haid tidak sempurna / Tidak datang bulan) ~ Mengimbangkan sistem haid ~ Menstabilkan Hormon ~ Mencegah kegatalan, sakit sendi semasa haid ~ Membuang toksik dlm badan ~ Menghindari pembiakan bakteria di tempat sulit ~ Menghindari penyakit & kulat (FUNGUS) ~ Menghindari jangkitan di faraj / pundi kencing ~ Membuang gumpulan darah dlm uterus ~ Mengeringkan luka dgn cepat ~ Mence... View this Fotopage entry
HARGA SATU PEK RM12.50
Asfaziahtun Zakaria
Latest entry:HASFAR DELIGHTS BLOG
As salam semua pengunjung FB ini. Buat masa ini saya tidak akan mengupdate FB ini, so, bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan produk Hasfar Delights, sila terus ke http://hasfardelights.blogspot.com. Sekian terima kasih. View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
ckyn hashim
Latest entry:HIDUP BALIK????
assalammualaikum...stat semalam..fp ni jadi glamer lik la..bukan fp aku la..semua pemilik2 fp yg ade.... since madam ct duk wat group ex-fp kat fb...semua org duk mengimbau kenang lame..aku walau x hapdet fp ni..rajin gak jengah..aritu ade la nk update..tp biase la fp ni kan suke error time nk load pic tu kan..jadi aku stop la..malas suda..sambung wat entry kat blog aku jek... jadi..pada sape yg sudi singgah sini..terime kasih bebanyak la yek... sudi2 la jengah http://ckynhashim.blogspot.com/(blog) aku... View this Fotopage entry
dila amin
Latest entry:New Arrivals.. Telekung Bersulam
salam kengkawan sumer.. dah lama tul x mengupdate fp ni... maklumler byk sgt nak diupdate.. facebook, blog, blog bisnes dan fp.. tamak betul kannnn... LOL sajer nak share ngan kawan2.. bisnes baru sy.. baru berjinak2 dlm bisnes, ada tudung plain ala ariani n telekung sembahyg bersulam dari Indonesia... warna2 yg cantik jom tgk.. ;-) sulaman yang kemas dengan gabungan warna emas dan hijau lumut yang ni pula sulaman yang begitu halus dengan warna purple yang ni pulak warna yang paling dis... View this Fotopage entry
tudung kaler hitam
fidah Rashid
Latest entry:Selamat datang/Welcome to Fida's Collections!
Assalamualaikum semua, Sesiapa yang berminat untuk membuat pesanan untuk muslimah swimsuit atau apa-apa barangan yang diiklankan di sini, sila tinggalkan pesanan di ruangan 'comments', atau telefon/hantar sms kepada nombor ini, 019-3469 769.. Harga bagi baju renang saiz 13, 15, XS, S, M dan L adalah RM149, RM159 bagi saiz XL dan XXL, dan RM166 untuk saiz XXXL, manakala baju kanak2 adalah di antara RM100 hingga RM120(semuanya tidak termasuk kos penghantaran). Pesanan yang dibuat akan disahkan melalu... View this Fotopage entry
db10045
abdulhafiizh wanzatulhijanah
Latest entry:last entry...snow at bandaisan
hai semua...ni mungkin my last entry la kot...xsempat btoi nk tgk fp ni..kalut dgn bdk2 ni jer...ni entry pasal kami pi jalan2 ke snowpark di fukushima. matahari terik, angin pon xder jadi mmg syokkk sgt main snow. along mmg asyik sgguh main...siap buat snowman lg... kepada kengkawang yg ada facebook sila la add saya yer...bley la kita jumpa kt sana plak...sy mmg salu bukak facebook...search nama sy yer wan zatul hijanah View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
izza iwan
Latest entry:tetiba rindu..
salam... lamanya ai tk update fotopages ni sejak ber'blogger'... tiba2 rasa rindu pula... nnt ai cuba upadate gambar2 pulak yer.... muahhhhhh :cloud9: View this Fotopage entry
Branded Items Value For Your Money
Latest entry:Raya Sale is Backkkkk!!!
View this Fotopage entry
manik eja shariza
Latest entry:Kak Z ~Rainbow~
Salam smua Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni.... Wassalam smua... View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
aNoy FotoPage
Latest entry:Cuti2 time CNY
Tuk kesekian kalinya, bile dah takde choice maka Port Dickson jadik sasaran. Omputih kate, better than nothing kan. Abih pusing dari ujung ke ujung nak carik hotel yg memenuhi kehendak. Tak la hampir semua hotel dkt p.d penah try tapi nih gara2 byk yg dah fully booked. Pejam mato dan click YES saje :P Venue : http://www.legendiwh.com.my/index.htm( The Legend International Water Homes) Dated : 19th & 20th Feb 2010 View this Fotopage entry
wondering...nama opmutih best sgt ke??
mama fahrin n farish
Latest entry:makannnnn...
salammm...orang dah abis raya..aku baru nak letak pic bukak pose :P :P ...ape daaaa;)emmm..xkisah la..janji aku bahagia heheheh..dah fp aku kan..nak letak pic yg tahun 90-an pun xpe la kan...xde sape nak marah pun... :-D :-D untuk kenangan seisi keluarga..pic majlis berbuka puasa merangkap ala house warming di rumah baru kitorg...alhamdulillah..seme bjalan lancar :horay: :horay: :horay: tetamu jemputan just family aku je..xde membe2 pun...tu pun dah penuh satu umah..kalo nak ajak membe kene at... View this Fotopage entry
Irna Wanira Musliman
Latest entry:^^ Putih...
suatu tengah hari di PeeDee :-> :-> :-> ... kat tepi longkang yg tak cun :P :P :P ... ade jugak bunga yg cun :flowers: :flowers: :flowers: ... bunga nama apa x tau la pulak :-D :-D :-D ... sib baik ade 3-4 shot yg kire ok ler jugak $-) $-) $-)... leh ler wat modal aku nak hapdet :satisfied_nod: :satisfied_nod: :satisfied_nod: ... ekekeee... “Tidaklah seseorang muslim ditimpa keletihan, penyakit, kesusahan, kesedihan, gangguan, kegundah-gulanan hingga duri yang menusuk... View this Fotopage entry
MamAfifZiqry Zu
Latest entry:~BeReNDam @ Sg TeKAla
musim cuaca pnas nih..mmg syok berendammm... View this Fotopage entry
Linda Zainal Abiddin
Latest entry:lagi doll cake
View this Fotopage entry
Amril Izan Imran
Latest entry:THEAN HOU TEMPLE 2010.
View this Fotopage entry
WaNrenN lUv
Latest entry:K.A.M.I
NEW EN3 KT BAWAH YEA :-D View this Fotopage entry
MaMa TaNaWiT
Latest entry:rumah baru..
hai frends..sebenarnya ila sekrang dah buat fp baru sbb yg ni ada sikit problem..skrg yg baru 2 dalam proses pembinaan semula..hehe..so, ada masa lawat la yg baru.. http://familydishes.fotopages.com View this Fotopage entry
PwiNcess KyRa
Latest entry:Happy Birthday Princess Zaraa...
Kyra dapat invitation pi bday cik zaraa.. mekasih sebab sudi jemput.. telambat sikit sebab kitorang dari gumah maktok kyra... agak jem la pulak jalan...sampai jek ramai yg dah dekat situ.. kyra sonok betul bila nak pi bday party nie... sonok sebab dapat jumpa ramai kengkawan.. lama tak jumpa derang.. nie ler antara gamba2 time bday party tu... excited cik kyra... jalan agak jem lak time tu.. Nice banner!!.. happy bday cik zaraaa ;-) eyrfan ngan micik sya.. :D sapekah yang memb... View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
Yazid Ain Alin
Latest entry:Happy 2nd Birthday Ain Syafiqah
View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
UMMY FAQIHAH
Latest entry:ASSALAMUALAIKUM
بسم الله الرحمن الرحيم Setiap insan ingin kelihatan cantik, jelita, anggun dan menawan.Itu adalah lumrah manusia, Namun, dalam usaha kearah ini penampilan diri serta keperibadian sebagai muslimah tidak juga dilupakan. Penampilan diri memainkan peranan utama dalam keyakinan diri dan kejayaan kita disertai dengan usaha dan berpandukan ciri-ciri seorang muslimah. Muslimah juga tidak perlu ketinggalan dalam perkembangan ini.Untuk itu kami ada menyediakan pakaian muslimah khusus kepad... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
Azid Suzie
Latest entry:Eppy Besday!!!!!...
Rasanya baru jek menyambut tahun baru... dan sekejap je umur melangkah ke satu lagi angka...Semoga Allah panjangkan umur dan dimurahkan rezeki... Dan juga semoga bertambah amalan... Banyak gak azam tahun baru nie.. mudah2an tercapai.... InsyaAllah... :-D Kad hari lahir dari suami dan anak2 tersayang... terima kasih banyak2 diucapkan... View this Fotopage entry
musalmah othman
Latest entry:FAN PAGE - FACEBOOK (ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA)
SALAM... Maaflah kerana dah lama saya tak update gambar terbaru disini. Untuk kawan2 yang ada akaun Facebook, bole dapatkan gbr2 terkini di Fan Page melalui "ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA". TQ.. http://www.facebook.com/pages/ILHAM-JEMARI-KILAUAN-MUSTIKA/260224362901?v=wall View this Fotopage entry
MAZRINA HJ SALLEH
salam di pagi isnin.. pecah rekod betul ..lama dah tak hapdet..aku rasa kenkawan pon dah lupa pada aku..hihih alhamdulillah skang dah ok skit walaupun tak sepenuhnya.. aku sebenornya malas nak update ...sbb tadek hasil kerja langsung..aktiviti tuh ada la gak tp malas punyer pasal sedang menguasai diri.. masa baru2 mabuk hari tuh banyak order masuk sebelum dan selepas raya cina tp apakan daya aku tak mampu nak berjanji..lebih baik aku tolak siap2.. sekarang nih pon dah ada yg bertanya boleh ke tid... View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
gee rahim
Latest entry:Cuti yang mengembirakan..
Salam.. Dah lama betul tak menulis kat sana...bukan apa..busy sgt2 laa...ha..ha..busy ngan interview..harap2 dapat laaaa...interview tu... wah..cuti 3 ari ni best tul.... 26 dec tu..birthday my hubby....so kami makan kat victoria station..kami pergi bertiga...gee bawak adik gee sekali..kat sini...gee mmg suka steak dia...n...yg paling best..tentu laaa shark fin soup dia....bagi 2 mangkuk pun..gerenty abis punya.... :-D Hari Ahad tu..just lepak kat umah jer...sambil rehatkan diri....tapi..pagi tadi..mul... View this Fotopage entry
Sweet Treats
Latest entry:ADVERTISEMENT
CUPCAKES PROMOTION BY SWEET TREATS http://s05.flagcounter.com/more/CqIt() since 29.08.2009 http://www.facebook.com/pages/Klang-Malaysia/Sweet-Treats-dCupcakes-Haus/301411815453() http://cupcakeshaus.blogspot.com( ) !!! TO COMMENT FOR THE NEW ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN !!! View this Fotopage entry
NorAsmah Isahak
P JALAN2 KAT MELAKA... FIRST TIME AS SAMPAI MELAKA , SERONOK RUPANYA MELAKA NI.. BANYAK TEMPAT2 SEJARAH... INSYAALLAH KALU ADA REZEKI AS AKAN SAMPAI LAGI MELAKA... TAK SEMPAT AS NAK PERGI BANYAK TEMPAT, SBB ABAH AS TETIBA JER DISERANG SAKIT JANTUNG... KENA LA TAHAN WAD 3 HARI 2 MALAM.... ABAH DISERANG SAKIT JANTUNG, KENA TINGGAL KAT HOSPITAL BESAR MELAKA 3 HARI 2 MALAM.... View this Fotopage entry
Miss Creativecake
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431H...........
Assalammu'alaikum waramatuhllahi wabarakahtu Kepada Semua Yang Dirahmati Allah ” Sempena Ma’al Hijrah 1431H, marilah kita bersama-sama momohon kepada Allah agar umur kita, amal ibadat kita, rezeki kita, hidup dan mati kita sentiasa dalam peliharaan-NYA dan memohon agar kita dijadikan sebagai insan yang bertaqwa dan soleh. Amin.” Doa Akhir Tahun Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini... View this Fotopage entry
azuriah abdullah
Latest entry:PINDAH....
http://mynameisazu.blogspot.com kdg2 mama akan jengah juga ke FP ni... hehe.. ;-) View this Fotopage entry
datin haryati laham
Latest entry:Kueh Labu bakar
Kueh Bakar labu ini memang sedap dan senang dibuat, belilah labu banyak2 buat stok di rumah, sesuai tuk minum petang musim2 hujan ni, dgn air kopi ke, lemon tea panas ke, apa2 jerlah. Yang penting cuba jgn tak cuba. Kalau dah malas tak retilah den nak cerita lebih lanjut. Selain dari boleh dibuat kueh, Labu ni banyak juga gunannya, boleh buat masak lemak labu kan, sup labu masak tumis air, apa lagi heheh.Kalau nak resepi, ala tgk je kat chefr.[/size]. View this Fotopage entry
izuan murat
Latest entry:Cameron Highlands
Salam Untuk kawan-kawan yg suka/rindu kn CH, moh kte tgk gambar2 di sana...Kami tlh bertolak pada hari sabtu 28 Nov hingga hari ahad, 29 Nov...semalam je..kami stay kt apartment Strawberry Park resort...ianya tletak nun di atas bukit...cantikk...sejukkk.... :-O TQ to in laws yg tlg booking kn...;) Nway, kali ini kami tak dapat memetik strawberry..hiihi tp kami dapat pegi tea valley yg femes tuh!! (eleh excited, org lain pon gi gakk... :P ) Pengalaman plg best ofcoz dpt soping kt pasar maalam Brinchan... View this Fotopage entry
ummu aqil
Latest entry:BERTUNANG
Majlis Bertunang Mohd Azali Ishak - Azdayanti Muslim View this Fotopage entry
Azali (baju melayu)
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
MuMmY AnNA
Latest entry:I'm moving!!! :D
My services: baju kurung | embroidery pattern | sewing wordings on towel, nametag, bookmark, wedding souvenirs | embroidery on lace, veil & scarf, tekat emas, calligraphy arabic & jawi | appliqué, brush-out & 3D Organza | Janome Sewing Machine’s Agent | Jom jenguk my blog: http://annafarha15.blogspot.com/ View this Fotopage entry
faridah mie
Latest entry:SUA RASA Di Kedah & MAKAN PIZZA
Assamualaikum semua...... Sorry yer.....sbb lama x updet fp coz bz sgt2 kat pejabat.N3 kali nie faridah letak gambar masa kat SUA RASA di Kedah baru nie & makan Pizza dgn member2. Stadium Darul Aman (SUA RASA) Makan Pizza Hari ke 2 (SUA RASA) View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
Lovely Smocking
Up-date Ni dia prasyarat utk membuat pesanan/tempahan baju smocking :- * Dari segi material/kain dari koleksi saya - 100% cotton, 65%cotton 45%poly pun ada * kalau kain anda sendiri pun boleh - ukuran mesti tepat takut x cukup plak nnti. * tgok pattern2 yg ada dlm setiap page tu..anda tentukan sendiri nk pilih yg mana, warna, saiz pattern boleh di tukar. * deposit sebanyak 20% dr harga baju perlu dibayar utk membuat pesanan. Deposit TIDAK akan dipulangkan sekiranya berlaku pembatalan pe... View this Fotopage entry
Trendy Kids Online Store
Latest entry:WELCOME TO TRENDY-KIDS FOTOPAGES
~For booking, question or for more information and details kindly contact me at mkcempaka@gmail.com or 017-3745383. After you decide to book or buy,please provide your detail and address for shipment. There are non-refundable and non-returnable. ~Payment must be made in advance, before any goods are dispatched. ~Payment can be made by bank in/transfer amount to 1) Maybank Account (sms at 0173745383 to get bank details) or 2) CIMB Bank Account (sms st 0173745383 to get bank details) ~Kindly e-mail... View this Fotopage entry
Sarimah Abdullah
Latest entry:Hello Untuk Semua kengkawan....
Buat masa ni saya tak sempat nak update dekat FB ni.... Saya telah melangkahkan diri ke FACEBOOK... Ayuh kengkawan join di Facebook Sarimah Abdullah View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
kalin rosli
Latest entry:sisters
View this Fotopage entry
angah sheema
Latest entry:Baju Nikah Along
View this Fotopage entry
AYu SHHah
Latest entry:AIDILFITRI 1430H
SLM KWN2 SUME.. :-> :-> NI AKSI ANAK2KU DI PAGI SATU SYAWAL 1430H.... :-> THN PERTAMA BERAYA DI UMAH BARUKU... :-> :-> AIMAN & AZZZAHRA KAT UMAH :-> :-> MCM2 AKSI AIMAN NI... :-> NI LG... :-> AZZAHRA MELARAMMM PLAK... :-> KAMI LG... :-> NI SONGKOK AIMAN..... :-> :-> :-> TGK KAKI AZZAHRA TU TANDA HITAM TERKENA BUNGA API...BR NAK MAIN DAH KENA...CIAN ANAKKU TRUS TAKUT NAK MAIN...AKHIRNYE MOMMA KENA MAIN SKALI.... :-D :-D TU SAJE LA PIC RAYA ... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Ilham Hafiy
Latest entry:Ilham 1st colouring & Ben 10 Collection
Hari nie santai di rumah aje.. 8-) Mama bawa ilham jenjalan kat deretan kedai depan rumah...belikan dia colouring book,pencil box & bantal peluk mickey mouse :-D :-D ilham kemain suke sampai je kat rumah terus nak mewarna buku td...mula2 mama pegangkan tgn dia ajar camne nk guna pencil kaler tu..pastu alih2 dia nk uat sendiri2...habis di conteng nya setiap muka surat main hentam kromo je hahhaa LOL LOL dia belum paham lg kan...maklum la budak umo 2 tahun..apa sgt la yg dia tau...sket2 bleh la dia belaja... View this Fotopage entry
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
husnul huda Eida
Latest entry:one time~:)
gambar ni masa g sarawak... peh malas nya nak uploud...internet slow... penyakit malas lerrr ;-) View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
zam and ina
Latest entry:Happy anniversary ... 8 years
You`re my wife and my friend and my strength Till the end of my time I`ll be loving you...loving you View this Fotopage entry
suhaila zakaria
Latest entry:Jom belajar meniarap bersama Afiq
golek-golek ngan abang lak:weee: :wave: View this Fotopage entry
Farah Alias
Latest entry:Berpindah ke Blogspot
Salam kepada semua pengunjung dan rakan-rakan beader..Di sini saya ingin mengumumkan bahawa saya telah berpindah ke rumah baru iaitu http://farahbeads.blogspot.com Sila layari web baru saya, kunjungan anda amat dialu-alukan.. :-) View this Fotopage entry
Noorsidah azman
Latest entry:RaYa TaHuN 2009
Salam semua kengkawan….hehe…sory la yer..lambat sangat update….bukan apa…lepas je raya..bnayak sangat keja yg tertangguh dan di tambah lagi my maid yg lum datang..so bebudak ni makin agresif dan susah nak dilayan….hehe… tue pasal la lambat sangat nak update ni….apa2pun…minta maaf yer…lambat sgt nak jenguk fp kengkawan yer… Raya tahun ni kita raya kat Miri dulu coz raya banyak benda yg tak siap2 lagi,di tambah tak larat nak driving time posa-posa ni,di tambah dgn my kids yg tak reti di... View this Fotopage entry
nur ezira
Latest entry:Badan yang sihat lebih berharga dari harta yang bertimbun
Greetings all, "Kolostrum adalah SELAMAT. Ia telah disediakan oleh alam semula jadi sebagai makanan awal mamalia. Adalah sukar untuk membayangkan makanan tambahan lain yang lebih semula jadi dan berfaedah" International Institute of Nutritional Research, USA. Setuju tak dengan title kat atas tu? Entry kali ni ezi/zira nk berkongsi tentang satu produk yang kami sekeluarga amalkan dan percaya akan kebaikan khasiat kandungannya. Alhamdulillah...ianya adalah Kolostrum Alpha Lipid Lifeline. ... View this Fotopage entry
Lynn ibu yana
Latest entry:~Family Day @ Sunway Lagoon 07.02.2010~
Salam......... Huhu..........lamanya x update FP nie...........nmpk gayanya sebulan sekalilah br update blh gitu???? :-D :-D insyallah kalau ada masa memang akan update FP nie ;-) ;-) ;-) oklah jom layan pic kitaorg gi family company abah yana kat sunway lagoon.............best sgt dp pg sbb dh lama giler x gi sane last pg time kecik2 dulu......... masuk skrg pun dh mhl bila ada peluang mcm nie join jelah :-D :-D :-D sblm tu nk tepek award kak nurul........thanks akak.......... ;-) ;-) ... View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
AenSuffiya lil princess
Latest entry:Princess Zaraa 2nd besday bash
Veneu : KFC Extreme Park,Sec 13 Shah Alam Time : 4 - 6pm Theme : White........ Salam to all viewers....lama as tk apdet kan....payah la klu tkde streamyx ni.....hangin je sbb berukband tk menentu....sat ok sat tak tu yg jadik maleh tu....tp rini da kebetulan ader kt kg hubby....cepat2 la apdet kan....sib baik adik2 ipar ku ader complete pakej streamyx n wifi....walllaaaa.. Today as nk apdet n3 besday zaraa lil princess ina/reen last saturday... Mmg hepi sgt.....very enjoy de party.....thanks ina ... View this Fotopage entry
Aisyah Zahirah
Latest entry:we have moved...
we have moved to: http://www.soadorable-babies.blogspot.com(www.soadorable-babies.blogspot.com) effective from 10 may 2009 View this Fotopage entry
A'isyah Zahirah
Nazarul Syima
Latest entry:KYRA 2nd Besday Bash
Date : 11 Apr 2010 (Sunday) Time : 5.00pm-7.00pm Venue : Restoran Sup MatSirat, Bandar Kinrara Theme Colour : Orange Al-hamdulillah, akhirnya 2nd besday kyra berjaya diadakan dan majlis berjalan dgn lancar dan meriah dgn kehadiran kwn2 FP, Blog dan family kedua belah pihak. Jemputan mmg terhad coz limited place, jemput family,HLM geng and closed friends only. Pada yg tak dpt dtg tu, kami paham mungkin keadaan tak mengizinkan dan ada hal lain.. It ok, nx year bole jumpa lagi.. :-> Terima kasih pad... View this Fotopage entry
Faiz Ibu ALiyah Maisarah
Latest entry:Edisi..Saje nak mengade²...
Actually..Anniversary lambat lagik..saje nak test..ekekek.. View this Fotopage entry
Sabrina Boutique and Craft
Latest entry:BAJU KURUNG DAN BAJU MELAYU
STOK YANG ADA, NAK HABISKAN. DI JUAL DENGAN HARGA BORONG. SEMENTARA STOK MASIH ADA. FIRST COME FIRST SERVE. HUBUNGI SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT. 019 2647789 View this Fotopage entry
RM 35
Haszalia Aris
Latest entry:HAPPY NEW YEAR 2016
HAPPY NEW YEAR 2016 :P :P View this Fotopage entry
Jurina Md Diah
Latest entry:SeLaMat TInGGaL 2009
View this Fotopage entry
my hubby
BZ Design Personalized Ur Party
Latest entry:New Link
Dear All... For new update please free to our blog http://budget-zone.blogspot.com( http://budget-zone.blogspot.com ) View this Fotopage entry
mimie muslim
Latest entry:eid ul fitr 1430
khas untuk semua muslimin dan muslimat yg meraikan aidilfitri yg penuh barakah ini... kami sekeluarga memohon jutaan kemaafan andai ada salah silap serta terkasar tutur kata dan bahasa sepanjang perkenalan ini. Lapar puasa terketar-ketar Bila berbuka lega rasanya Kad raya tak sempat nak hantar Kiriman internet pun dah kira grand lah ye..! ikhlas dari kami: khalid mohd sapari musba norzatusysyamimi hj muslim khalish nuha khalid khalish naqia khalid 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) jom en... View this Fotopage entry
Serina Kong
Latest entry:Berhijrah....
Salam semua...apa khabar? 8-) Sy just nak announce yang sy suda berpindah ke "rumah baru"..rumah lama ni x akan ditutup cuma tidak akan diupdate...semua latest update sila ke rumah baru sy k..jemput2 la :-D Link rumah baru saya.. http://sarinahkongbeads.blogspot.com/ Jumpa di sanaaaa.... :alien_abduct: View this Fotopage entry
munie naufal
Latest entry:Abg n Adik
-Salam...lamanya fp ni tak berupdated,ibu busy ngan mcm2..keja la,anak2 la n bisnes skit2..ibu ada wat bisnes handbag online kecil-kecilan je. -Sesape yg berminat ngan handbag COACH ORIGINAL,price berpatutan bleh cash,ansuran n kutu..sila ke http://coachlover82.blogspot.com.. -Price cheaper compare to Coach Butik sbb amik direct from US... -ni gmbr latest my 2 hero..tgh get ready nak mandi.. View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
yus with aie and syahir
Latest entry:BERCUTI KE PULAU SIBU 11-13 JULAI 2009
KAMI MEMULAKAN PERJALANAN PADA HARI SABTU.. LEBIH KURANG PUKUL 6.00 PGI.. PERJALANAN MENGAMBIL MASA SELAMA 2 JAM.. UNTUK KAMI SAMPAI KE JETI TG. LEMAN.. 9.00 PG KAMI MENAIKI SPEEDBOAT.. UNTUK KE PENGINAPAN KAMI DI RIMBA RESORT.. MACAM TAK CAYA JER.. PUKUL 5 PG ADER KAT RUMAH.. TGHAR PULAK DAH LEPAK2 KAT PULAU.. ~bersambung~ View this Fotopage entry
Ain zag
FYI sila berkunjung ke umah baru.. http://lestarizahra.blogspot.com terima kasih... :wave: :wave: :wave: View this Fotopage entry
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
PuTRa NoSiKa
Latest entry:my baby @ 20weeks pregnancy
Salam... :-D :-D :-D smlm p cek up..baby dh pandai senyum n asyik wat aksi jek..hehee doc kate baby sgt aktif..alhamdulillah.. xsbr nk tgk baby kuar ni..mudah2n dipermudahkan semuanya..amin ;-) ;-) ;-) ;-) ** sila teka boy ke gurl?hehehee ;-) ;-) ;-) ** doc kate,baby dh start buat aksi bile mummy nk tgk muke die..hehee ** dpt gak tgk muke baby..tp still ade uri kat dpn muke die..huhuhu ** yeay..baby smile la... :-D :-D :-D :-D :-D **daddy pon... View this Fotopage entry
anuar rafizan
Latest entry:Nakheel beach
View this Fotopage entry
cutie pie
Latest entry:New stock for Syawal
salam new stock is coming happy shopping :-> SOLD View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
Pretty Babes Collection Smocking Dresses
Latest entry:SMOCKING DRESSES FOR SALE (AVAILABLE IN STOCK)
Pretty Hand Sewn Smocking Dresses for sale. Ideal as Birthday gifts, Special Occassions .Interested to buy? Please email your inquiries regarding the dresses to rozanagarib@yahoo.com or call 012-3168486. :-> Note: Please mention the dress code number. :P [/size][/size] [b]p/s: Will upload more smocking dresses ASAP. :-D [/b] View this Fotopage entry
adeline lin
Latest entry:RYAN ROONEY INJURED...
HUHUHUUU KSIAN RYAN. JATUH PLAK DARI STOLLER ARI TUH. LUKA KAT KEPALA. PAGI JATUH MALAM TERUS DEMAM. LELAKI KENA KUAT. View this Fotopage entry
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
nor aini
View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Haizal Rokiah
Latest entry:Selamat berpuasa daripd kami untuk semua
:-D View this Fotopage entry
cak!buka mata plak..mengeliat sampai merah muka
iman alwiera
Latest entry:Si Gadis Kecil Berbaju Merah
Lokasi: Playground @ Seri Tanjung,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi View this Fotopage entry
ceria...
Book A Book
Latest entry:WELCOME TO BOOK-A-BOOK
View this Fotopage entry
Princess Lia
Dah lama tak update FP ni.....FP kawan-kawan lama tak tengok....maaflah ya.. almaklum penyakit M dah melanda diriku ni dan yang paling menyampah dengan Photobucket..ee..ee.ee.geramnya...tak boleh nak upload gambar. :get_you: ...tension..tension Jom Zaz .....Aina dah 3 tahun la.... View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
fiza aziz
Latest entry:the singapore trip
salam semua... dh lama giler tak update FP...kat office bz memanjang...byk sgt report yg nak dibuat... $-) $-) on 3rd- 4th Oct yg lps..sy n cousin g singapore utk tgk friendly game antara sngor n spore... dh alang2 g sana..kite org singgah jap rmh sedara kat sana... actually atuk kite org org singapore...so mmg ramai sedara mara kat sana.... dulu slalu g spore...dia org pun slalu dtg msia... tp since atuk dh meninggal....activity mcm tu kurang la skt...tp slalu keep in touch by phone.... kebersih... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
lila yoo
View this Fotopage latest entry
Jiwa Jiwa
View this Fotopage latest entry
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
waty zikri
Latest entry:KasIH nYa sEoRAng IBU
ketika berusia setahun, ibu suapkan makanan dan mandikan kita, cara kita ucapkan terima kasih kepadanya adalah dengan menangis sepanjang malam. Apabila berusia 2 tahun, ibu mengajar kita bermain, kita ucapkan terima kasih dengan berlari sambil ketawa terkekeh-kekeh apabila dipanggil. Menjelang usia kita 3 tahun, ibu menyediakan makanan dengan penuh kasih sayang, kita ucapkan terima kasih dengan menumpahkan makanan ke lantai. Ketika berusia 4 tahun, ibu membelikan sekotak pensel warna, kita ucap... View this Fotopage entry
Za Zi
View this Fotopage latest entry
UKiR PHoToGRaPHY
Latest entry:LAMA TAK LOGIN FOTOPAGES NI...
Setelah sekian lama aku tak login fotopages malam ini tergerak hati nak tgk balik hehehe, tak sangka sevey dimana aku upload gambar untuk pamer di fotopages ni dah ok rupa nyer, semua picture-picture lama aku dapat di lihat kembali hehehe... Apa pun kawan-kawan boleh melihat gambar-gambar terkini dari saya di www.ukir.com.my atau terus sahaja ke facebook saya...Tengkiu all... Search My Facebook By : By Email : azahar_81@yahoo.com By Name : Azahar Ukir Tengkiu To All Azahar Rosli UKiR Produc... View this Fotopage entry
MamaFahmiFahimFiras AG
View this Fotopage latest entry
izwana ismail
View this Fotopage latest entry
hanim khalid
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016